Ideas para regalos de Reyes

No soporto abrir el buzón y encontrar una cantidad inmensa de catálogos de juguetes (para mi gusto, la mayoría horrorosos). Todo plástico, luces de colores, ruido...

Lo siento, me sabe fatal por quien ha tenido la paciencia de irlos colocando en cada buzón pero en mi casa todos van directos a la basura. Así que por mi, no vengáis más, os podéis ahorrar el gasto.

Pero claro, tal vez June también quiera escoger alguno de sus regalos ahora que ya tiene casi 3 años. Que ya es muy grande! (eso dice ella, jijiji). Así que he decidido hacer nuestro propio catálogo de juguetes, libros, material para manualidades, ropa y actividades varias. Por supuestísimo antes los elijo yo, eso está claro. Así que he procurado que sean lo mejor para ella.

También es una manera más fácil para decir a la familia lo que quiere June que le traigan los Reyes en sus casas.

A parte de juguetes etc, también se me ocurren otras ideas para regalos como por ejemplo unas entradas al teatro, al cine o alguna excursión al campo...

¿Se os ocurre alguna otra idea?

 

para jugar

reyes1
1. Arcoiris 2. Nins del bosc 6. Casitas de Madera visto en LA PANXAMAMA 3 y 4. Manta de juegos vista en SLEEPAA 5. Maletín peluquería visto en AMAZON
reyes2
1. Juego de mesa el frutal visto en MONTESSORI PARA TODOS 2. Manel para dibujar lavable visto en JUGAR I JUGAR y en EAT SLEEP DOODLE 3. Prensa de flores vista en JUGAR I JUGAR y en HEN & HAMMOCK 4. Mini estrellas fosforescentes vistas en AMAZON 5. Piano visto en AMAZON 6. Tipis vistos en MINIMOI
para leer
reyes4
1. Hazlo tú mismo fácil y sencillo 2. El león y el pájaro 3. 50 manualidades para hacer con tu hijo 4. Festes infantils. Receptes saludables
reyes3
1. La promenade 2. Després de la pluja 3. No m'han convidat a l'aniversari 4. Cosita linda
reyes5
1. El cuerpo 2. Sóc celíaca, i què? 3. ¿Tengo que ir a la escuela? 4. La rateta que llegia a l'escaleta
reyes6
1. La ista del abuelo 2. Malena ballena 3. Los fantasmas no llaman a la puerta 4. Digues on és. Els animals.
para hacer manualidades
reyes7
1. Ceras para bañera 2. Caballete de madera 3. Bloques de cera 4. Arena mágica 5. Acuarelas
algo de ropa
reyes8
reyes9
ropa vista en BODEN

Aclaración: Que conste que, que a mi no me gusten les catálogos de reyes no significa que vea mal las personas que compran el tipo de juguetes que hay ahí. Siempre hablo de nosotros, de nuestros gustos, que también os pueden parecer equivocados. A mi lo que hagan los demás me parece estupendo.

581a8075581a8088

fotos reyes 2016

Guardar Guardar Guardar Guardar Guardar Guardar Guardar Guardar Guardar

tal vez te guste

pai

7 comentarios

  1. A mi tb em va encantar quan el vaig veure.
   Sempre que anem a qualsevol lloc a dinar i hi ha estovalles de paper acabem tots fent dibuixets. Ja saps, els del Lara són insuperables jejeje
   Petonets Alex i familia!

 1. Nosaltres aquests dies hem descobert un joc de taula de djeco que ens ha encantat. Es un joc cooperatiu com el frutal (tots van junts, o guanya tothom o perd tothom) pero diria que més senzill (de fet, pensavem demanar els dos al tió). El joc es diu Woolfy i es basa en el conte dels tres porquets. Les nenes s’ho passen genial quan juguem!

  https://www.google.es/amp/s/universin.wordpress.com/2014/08/07/woolfy-me-parece-que-he-visto-a-un-lindo-lobito/amp/

 2. M’encanten les joguines de fusta pero el primer que li hem demanat es un piano pels peus genial el que nose com ens ho farem per dir-los als reis i pare noel que no cal que portin regals a totes les cases perque nosaltres no tenim espai per gaires joguinesOs hi heu trobat amb aixo tambe? I com heu actuat
  Un apunt he vist a l’aliexpress joguines com el arc iris de fusta pero nose si porta pintura o algo tòxic pel nen o les anelles de les que hi pengen cintes de ras les hi puc fer jo amb arandeles dels xinos?doneume opinió si us plau

  1. Hola Mònica, actualment nosaltres vivim en un pis petit així que tampoc podem omplir la casa de joguines pq no hi cabriem. No sé quina edat té el teu fill però la june encara no té ni tres anys i de moment no he vist la necessitat d’haver-li d’explicar això que comentes. Fins el moment sempre he estat jo la que ha escollit el que se li ha de regalar, tant per reis com pel seu aniversari (que casualment tb coincideix per festes de Nadal). Sóc jo la que dic a la familia el que han de comprar pq no em vull trobar amb coses que després no farem servir. Em sap greu que es gastin diners innecessariament. I si per algún “despiste” arriba alguna cosa a casa que no haviem demanat doncs va directe a l’armari si no ens agrada, si no benvingut sigui. I el que fem amb algunes coses és guardar-les i treure-les més endevant.

   A Aliexpress és cert que hi ha moltes coses però si no estàs segura si porta tòxics jo personalment no ho compraria. No cal arriscar-se. El que dius de les arandeles amb les cintes de ras tb és molt xulo.
   No tinc clar quina edat té el teu fill però pels regals que dius que li vols fer tinc la sensació que és petit. Jo en aquest cas m’esperaria a comprar segons quines coses a Aliexpress o als xinos. És la meva opinió però entenc que hi ha regals que surten bastant del pressupost. Potser pots demanar-ho a la familia.
   I sí tens ganes de fer-ho tu mateixa doncs perfecte, busca materials adients a l’edat del teu fill pq potser s’ho posarà a la boca.

   Espero haver ajudat una mica bonica.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *